Brunch på Pom & Flora!

Hej alla!

Jag har bott nära Pom & Flora på Odenplan nu i några månader men har aldrig gått dit eftersom kön alltid har varit så lång. Nu på nyårsafton fick vi äntligen chansen att prova och även om där var en liten kö så gick det väldigt snabbt. Jag och min sambo älskar att beställa in flera olika rätter och dela, så vi beställde in:

  • Avokado-toast
  • Fruktsallad med vispad kokosgrädde, kryddad med mynta
  • Acai-bowl
  • Havre-cappucino
  • Färskpressad juice

Måste säga att fruktsalladen med vispad kokosgrädde och mynta helt klart var det bästa. Detta är något som jag kommer göra hemma mycket framöver. Acai-bowlen var sådär, ganska rinnig. Jag gillar när den är fastare i konsistensen. Den bästa jag har ätit var med raw kakao på ett acai-ställe i Texas. Ska försöka återskapa den och lägga ut här på bloggen.

Annars måste jag säga att ett besök på Pom & Flora helt klart är värt tiden och pengarna. Där finns en vegan-bowl också som vi aldrig provade. Det får bli nästa gång! 🙂

 

 

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: