Vikten av ett välfyllt kök

Hej läsare,

Jag vill dela med mig av en lärdom, eller snarare ett misstag, som jag tror många där ute, jag själv inkluderat, ofta stöter på som resulterar i att man blir både oinspirerad och omotiverad till en vegansk kosthållning.

Veckans lärdom är att se till att ha ett välfyllt kök med veganska alternativ. Detta är inte alltid lätt men OJ vad det underlättar att hålla den veganska lågan vid liv, speciellt i början.
Under min sista vecka i Chicago (där jag bodde i ett år) ville vi äta “ur” vårt kök dvs. vi åt rätt trist mat vilket gjorde både matlagningen och själva måltiden tråkig. För mig är det viktigt att maten jag äter är näringsrik men givetvis måste den också vara god.

Mina tips är därmed att alltid ha goda livsmedel hemma när det krisar. Det kan vara så enkelt som pasta och pesto eller massa frysta bär/frukt som lätt förvandlas till en matig smoothie.

Så vänner, se till att bunkra upp era kök med goda och långvariga livsmedel, det kommer hjälpa er när tiden eller motivationen sviker. Jag har skrivit ett inlägg om kökets “must haves” som ni hittar här på bloggen om ni vill ha lite tips och inspiration.

Kram/
Dr.KaleKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: